211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΟΛΑ ΑΡΓΥΡΟΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ TEATRO ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

ΠΑΟΛΑ ΑΡΓΥΡΟΣ 2015-2016 TEATRO
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ανεβαίνουν στην πίστα του Teatro Πάολα- Αργυρός- Φουρέιρα;

Στην τελικά ευθεία έχει μπει κάθε λεπτομέρεια των εμφανίσεων του σχήματος του Teatro και οι προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά της πρεμιέρας είναι πυρετώδεις. Πάολα Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να ανεβάσουν τη θερμοκρασία στην πόλη για ακόμα μια σεζόν. Οι περσινές εμφανίσεις και των τριών έσπασαν και πάλι ταμεία, και φέτος δίνουν το δικό τους ραντεβού στην πίστα του Teatro, με το μόνο βέβαιο να είναι πως θα μας προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση.

Η λαμπερή πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, και έκτοτε αναμένεται να επικρατήσει πανικός στο αγαπημένο στέκι που δεν έχει μάθει να χάνει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης. Με την Πάολα ως βασικό χαρτί του κάθε χρονιά, το Teatro επιστρέφει με μια από τις πιο δυναμικές συνεργασίες που θα δούμε φέτος.

Το σχήμα θα ολοκληρώνει με τον δικό του νεανικό τρόπο ο Στέλιος Λεγάκης, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τρομερή αίσθηση στη νυχτερινή Αθήνα. Παρότι μικρός σε ηλικία, ο Στέλιος έχει καταφέρει να μετρήσει μεγάλες συνεργασίες ήδη, και τώρα ετοιμάζεται να προσθέσει στο βιογραφικό του ακόμα μία. Δύο εβδομάδες λοιπόν ακόμα, για να δούμε στην πίστα του Teatro το μεγάλο αυτό μουσικό ραντεβού!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024