211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέγκυ Ζήνα: Επανέρχεται δισκογραφικά με το «Κράτα Με»

Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Χαρίζοντας ακόμα μία επιτυχία που θα ακούσουμε δυνατά!

Σε συνέχεια της συνεργασίας της με την Panik Platinum, η Πέγκυ Ζήνα επανέρχεται με το νέο της single «Κράτα Με», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ενώ, όπως θα ήταν αναμενόμενο, θα συνοδεύεται και από ένα εμπνευσμένο music video.

Το επερχόμενο τραγούδι, που είναι σε στίχους και μουσική του Γιώργου Μουκίδη, και θα μας συνεπάρει από το πρώτο άκουσμα.

Αποκλειστικά στον Μελωδία 102.4, θα το ακούσεις ήδη από τη Δευτέρα 8 Απριλίου, αλλά και παρακάτω μπορείς να ακούσεις το teaser και να πάρεις μια γεύση.

Πέγκυ Ζήνα: Επανέρχεται δισκογραφικά με το «Κράτα Με»

Πού τραγουδάει;

Την αγαπημένη τραγουδίστρια, τα τελευταία χρόνια την απολαμβάναμε σταθερά στην Αθήνα και τον χώρο του Baraonda Music Hall.

Όμως φέτος η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε τη διαφορά και ξεκίνησε τη χειμερινή σεζόν από τη Θεσσαλονίκη και το W Club.

Την πρεμιέρα της έκανε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023. Μαζί της, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ΟΝΕ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που ξεχώρισε. Τώρα, την άνοιξη 2024, συνεχίζει και στην Αθήνα και το Mezzo Athens.

Μια σειρά εμφανίσεων που ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα στην Αθήνα που αναμφίβολα ξεχωρίζει και είναι κοντά στο κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή. Παράλληλα, βρείτε εδώ όλα τα σχήματα που είναι και θα είναι κοντά μας την άνοιξη στην Αθήνα.

Πλέον το σχήμα, που ξεκίνησε για περιορισμένες εμφανίσεις, έκλεισε έναν μήνα παρουσίας και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, πήρε την πρώτη του παράταση, λόγω της επιτυχίας, και θα είναι κοντά μας και όλον τον Απρίλιο, όπως μας ενημέρωσε το κέντρο μέσα από την παρακάτω ανάρτηση.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024