211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Ανακοινώθηκε η καλοκαιρινή της περιοδεία 2024

Ελένη Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τους πρώτους σταθμούς – πότε θα τη δούμε στην Αθήνα.

Η μοναδική Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για μια ακόμα δυναμική καλοκαιρινή περιοδεία που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δε θα μπορούσε να μην είναι κοντά στο κοινό της και το καλοκαίρι 2024 μια μία σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την παρακάτω ανάρτηση, στην οποία ανακοινώνονται και μερικοί από τους σταθμούς της περιοδείας, η αρχή θα γίνει στις 26 Ιουνίου 2024, με μια μοναδική συναυλία στη Θεσσαλινίκη, ενώ στην συνέχεια ακολουθούν και άλλες πόλεις – ανάμεσά τους και η Αθήνα. Συγκεκριμένα, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας θα την δούμε στις 20 Ιουλίου 2024.

Στη συγκεκριμένη συναυλία (όπως και στης Θεσσαλονίκης) στη σκηνή θα τη συνοδεύουν ο FY και ο Ζaf, ενώ σε κάποιες άλλες θα συμμετέχει ο Αντώνης Ρέμος – καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάζεται τη φετινή σεζόν.

Ελένη Φουρέιρα: Ανακοινώθηκε η καλοκαιρινή της περιοδεία 2024

Πού τραγουδάει; 

Παράλληλα, εκείνη και ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησαν μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, στην πίστα του Nox Athens 2024. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα για μια μοναδική χειμερινή σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο. 

Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος την άνοιξη 2024.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024