211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άτομο Φευγάτο: Κυκλοφορεί η νέα επιτυχία της Κέλλυς Κελεκίδου

Κέλλυ Κελεκίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα ιδιαίτερο τραγούδι για εκείνη – ο λόγος.

Η Κέλλυ Κελεκίδου παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι της «Άτομο Φευγάτο» που της έγραψε ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς.

«Eίναι ένα τραγούδι που αισθάνομαι μεγάλη ευλογία και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την συνεργασία. Με τον Βασίλη δουλεύαμε καιρό και ήταν αυτός που είπε ”Κέλλυ θα πρέπει να βρούμε μαζί ένα τραγούδι που να σε ταιριάζει”. Το τραγούδι αυτό το έχω στα χέρια μου 7 – 8 μήνες, απλά δεν το θεωρούσα κατάλληλη στιγμή. Έχει μέσα πολύ μαγκιά και μιλάει για την σημερινή εποχή», είπε πριν λίγες ημέρες η τραγουδίστρια για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Ο Γιάννης Φρασέρης και ο Χρήστος Σαντικάι υπογράφουν τη μουσική της νέας αυτής επιτυχίας, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Βασίλη Καρρά όπως αναφέραμε. Μαζί με το τραγούδι κυκλοφορεί και το music video σε σκηνοθεσία DANNY NTARLAS.

Άτομο Φευγάτο: Κυκλοφορεί η νέα επιτυχία της Κέλλυς Κελεκίδου

Πού τραγουδάει η Κέλλυ Κελεκίδου;

Στη Θεσσαλονίκη, την αγαπημένη της πόλη, επέστρεψε εκείνη και ο Πάνος Κιάμος την άνοιξη. Συγκεκριμένα τους δύο καλλιτέχνες βλέπουμε στον χώρο του W Club 2024.

Η πρεμιέρα του ολοκαίνουριου σχήματος έγινε την Παρασκευή 𝟮𝟵 Μαρτίου, ενώ το σχήμα θα είναι κοντά στο κοινό της συμπρωτεύουσας για περιορισμένες εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024