211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Lux Stage Athens: Ένας μήνας ασταμάτητης επιτυχίας για την Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια έχει ξεσηκώσει την Αθήνα!

Η Κατερίνα Λιόλιου επέστρεψε στην Αθήνα αυτή την άνοιξη για ζωντανές εμφανίσεις μετά από μια περίοδο επιτυχημένων εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη. Στο ολοκαίνουριο Lux Stage Athens, το οποίο άνοιξε τις πύλες του γι’ αυτήν, πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στις 8 Μαρτίου 2024.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έκλεισε αισίως έναν μήνα γεμάτο επιτυχίες, με το νέο νυχτερινό κέντρο να γίνεται προορισμός κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προσελκύοντας πλήθος θαυμαστών που ανυπομονούσαν να απολαύσουν τις εκρηκτικές εμφανίσεις της.

Μαζί της, το πρόγραμμα ολοκληρώνει ο DJ Deleasis, ο οποίος είχε γράψει για τη συνεργασία αυτή:  «Με χαρά Από Παρασκευή 8 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκομαι στο Πλευρό της @katerinalioliouofficial σε ένα τρελό Dj set στο @lux_stage_athens_ Λ. Σύγγρου 165 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ 🏡».

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν βρει την τέλεια χημεία στη σκηνή και μαζί παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που πράγματι έχει κλέψει τις εντυπώσεις για τα καλά. Δες παρακάτω αναρτήσεις που έχει κάνει το νυχτερινό κέντρο και μας έχει δώσει μια γεύση από όλα όσα βλέπουμε εκεί κάθε εβδομάδα!

Η επιστροφή της Κατερίνας Λιόλιου στην Αθήνα αναδείχθηκε ως μια μεγάλη επιτυχία, με τις ζωντανές της εμφανίσεις να αποτελούν αναμφισβήτητα τα απόλυτα highlights της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης.

Lux Stage Athens: Ένας μήνας ασταμάτητης επιτυχίας για την Κατερίνα Λιόλιου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024