211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς μετά τον γάμο τους σε εξώφυλλο περιοδικού

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το περιοδικό “Down Town” που κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου 1997.

Τον Μάιο του 1997, η ελληνική showbiz και οι κοινωνικές σελίδες σάρωναν με μια απρόσμενη είδηση: ο  Διονύσης Σχοινάς και η εξίσου λαμπερή Καίτη Γαρμπή είχαν παντρευτεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο έγινε στο εξώφυλλο του περιοδικού “Down Town”, που κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου 1997.

Η φωτογραφία που κοσμούσε το εξώφυλλο ήταν μια πραγματική έκπληξη για το κοινό. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίζονταν αγκαλιασμένοι, με χαμόγελα που έδειχνε τη χαρά και την ευτυχία τους. Η λαμπερή νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό φόρεμα που αναδείκνυε την ομορφιά της, ενώ ο γαμπρός Διονύσης ένα κοστούμι που ταίριαζε τέλεια με το στυλ της περίστασης.

Ο γάμος τους είχε προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στα media και στο κοινό, καθώς ήταν δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες που ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου.

Μετά τον γάμο αυτό, οι δυο τους συνέχισαν να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz μέχρι και σήμερα. Ο γάμος τους αποτέλεσε ένα ορόσημο στη ζωή τους και στην καριέρα τους, ενώ η εικόνα τους στο εξώφυλλο του περιοδικού “Down Town” έμεινε χαραγμένη στη μνήμη του κοινού για πολλά χρόνια.

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς μετά τον γάμο τους σε εξώφυλλο περιοδικού

Πού τραγουδάει η Καίτη Γαρμπή:

Η τραγουδίστρια είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή βράδυ, από τις 23 Φεβρουαρίου 2024, και κάθε Παρασκευή με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην Αθήνα, από τον χώρο του «Voodoo Athens». Την αγαπημένη τραγουδίστρια πλαισιώνει ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, με τον οποίο μάλιστα συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Μετά το τέλος αυτών, εκείνη και ο γιος της Δημήτρης Σχοινάς, θα βρεθούν μέσα στον Μάιο 2024 στη μακρινή Αυστραλία για τέσσερις μοναδικές συναυλίες. 

 

Από την πλευρά εμφανίσεων, ο διάσημος τραγουδιστής και ο Στέλιος Ρόκκος ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσίασαν μία νέα συνεργασία που έκλεψε τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι δύο τραγουδιστές έκαναν εμφανίσεις στη σκηνή του Barbarella Live Party, ενώ το φινάλε τους έγινε πριν από λίγο καιρό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024