211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Χολίδης: Ο τίτλος του νέου του τραγουδιού

Χρήστος Χολίδης στο εξώφυλλο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κυκλοφορεί τον Απρίλιο 2024 – Άκουσε το teaser και πάρε μια γεύση.

Ο Χρήστος Χολίδης κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι με τη νέα του δισκογραφική στέγη, τη Heaven Music, που έχει τον τίτλο “Ασυγκράτητες Στιγμές”.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, έρχεται με μία μπαλάντα, που, όπως πάντα, θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό του που τον ακολουθεί φανατικά.

Το νέο τραγούδι έχει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μουσική, ενώ στους στίχους συναντάμε την Μαίρη Περγάμαλη. Το κομμάτι κυκλοφορεί ήδη σε αποκλειστικότητα από ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ μέσα στον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει και επίσημα. Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί ένα βίντεο με το teaser του τραγουδιού που μας δίνει μία γεύση από όσα θα ακούσουμε.

Χρήστος Χολίδης: Άκουσε το teaser και πάρε μια γεύση:

Πού τραγούδησε φέτος;

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη είδαμε τον χειμώνα σε εμφανίσεις στο «Bodega Live Experience» μαζί με τη Θέλξη και τον Θανάση Βασιλάκο. Οι τρεις καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε κοινή σκηνή και παρουσίασαν ένα πολύ δυναμικό αποτέλεσμα.

Η πρεμιέρα είχε γίνει την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε το πρόγραμμα ήταν κοντά μας κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Πλέον στον χώρο το μοναδικό τους πρόγραμμα παρουσιάζουν ο Πάνος Καλίδης και ο Θανάσης Βασιλάκος.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024