211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ- ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ- ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Που ξεκινά τις εμφανίσεις της από 23 Οκτωβρίου η Πέγκυ Ζήνα;

Πριν λίγες μέρες τελείωσε τις εμφανίσεις της στο Fantasia, όπου εμφανιζόταν με τον Νίκο Μακρόπουλο μονοπωλώντας το ενδιαφέρον στην πόλη το καλοκαίρι, και ήδη η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την επόμενη σειρά εμφανίσεων, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει και πάλι στο Vogue, όπου εμφανιζόταν και πάλι πριν λίγους μήνες με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Η μεγάλη πρεμιέρα της θα γίνει την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, και από τότε κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στην πόλη. Και ενώ αρχικά είχε ακουστεί ότι στη σκηνή θα την συνόδευε ο Χρήστος Χολίδης, τελικά οι θαμώνες του μαγαζιού θα την απολαύσουν μόνη της. Για ακόμα μια φορά η αγαπημένη τραγουδίστρια θα βρεθεί κοντά στην αγαπημένη της πόλη και το κοινό της εκεί, που είναι τεράστιο.

Από την μεριά του ο Χρήστος Χολίδης, πολύ σύντομα θα ξεκινήσει τις χειμερινές του εμφανίσεις στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου. Τη μοναδική αυτή συνεργασία θα φιλοξενήσει το Fever, και το μόνο βέβαιο είναι πως το σχήμα αυτό θα κεντρίσει όλα τα βλέμματα και θα εκτοξευθεί στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024