211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ- ACRO- ΠΡΕΜΙΕΡΑ -ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε είναι η πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη και ποιά αγαπημένη τραγουδίστρια θα είναι η παρτενέρ του;

Ακόμα μια σεζόν ετοιμάζεται να μας χαρίσει το εκπληκτικό του πρόγραμμα από τη σκηνή του Acro ο Γιώργος Σαμπάνης. Τα τελευταία χρόνια το όνομά του έχει συνδεθεί για τα καλά με το εν λόγω νυχτερινό μαγαζί , και η επιτυχία που γνωρίζουν οι δυο τους είναι ανεπανάληπτη και μοναδική. Και φέτος θα μπορούμε να τον δούμε και πάλι στο γνωστό του στέκι και να διασκεδάσουμε με τις μοναδικές του επιτυχίες.

Πότε είναι, ωστόσο, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του σχήματος; Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, οι πόρτες του μαγαζιού θα ανοίξουν για πρώτη φορά την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, και έκτοτε ο χάρτης της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης θα αναδιαμορφωθεί για τα καλά, αφού θα προστεθεί ένα ακόμα σχήμα φωτιά.

Ο Γιώργος Σαμπάνης για ακόμα μια χρονιά δεν θα τραγουδά μόνος του, αλλά θα έχει και παρτενέρ επί σκηνής. Μπορεί πέρσι να είδαμε την Τάμτα στο πλευρό του, όμως φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μαζί του την Ευρυδίκη. Με ροκ διάθεση και πολύ θετική ενέργεια, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ολοκληρώσει το σχήμα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Ανυπομονούμε να δούμε και την φετινή αυτή δυναμική συνύπαρξη. Ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024