211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nox Athens: Ακόμα μια επώνυμη παρουσία στο κέντρο

Nox Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που διασκέδασε με Ρέμο – Φουρέιρα.

Η πρεμιέρα μιας υπέρτατης σεζόν ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, για την πίστα του Nox Athens 2023. Ηγέτες του μοναδικού προγράμματος του κέντρου, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος. Έκτοτε, μοναδικές εμπειρίεςπεριμένουν το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι τέσσερις μήνες συνεχούς επιτυχίας του είναι αναμφίβολα μόνο η αρχή, καθώς οι απόλυτα ανεβαστικές βραδιές συνεχίζονται κάθε εβδομάδα.

Κάθε εβδομάδα, και συγκεκριμένα το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο, οι φίλοι του Nox Athens 2023 βρίσκουν εκεί το απόλυτο μέρος για να ζήσουν τις πιο μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του τριημέρου, το πλήθος γέμισε και πάλι το νυχτερινό κέντρο, με πολλές γνωστές φιγούρες να δίνουν το παρών. Μεταξύ αυτών, η διάσημη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, που εμφανίστηκε σε μια σπάνια εμφάνιση στα μπουζούκια, αλλά και ο ταλαντούχος Σταμάτης Γονίδης.

Η επόμενη βραδιά βρήκε εκεί τον Άγγελο Διονύσιο, ο οποίος επίσης προσέφερε μοναδικές ερμηνείες, κάνοντας το κοινό να αισθάνεται ξανά τη μοναδικότητα των βραδιών, όταν υπάρχουν αυτές οι διάσημες επισκέψεις στα πρώτα τραπέζια.

Nox Athens: Ακόμα μια επώνυμη παρουσία στο κέντρο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024