211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Club 22: O Πάνος Κιάμος επιστρέφει και την άνοιξη 2024

Πάνος Κιάμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου μέσα από την οποία το αποκάλυψε.

Ο Πάνος Κιάμος έκανε, πριν καιρό, την πρεμιέρα του στον χώρο του Club 22,, ένα μαγαζί με το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του. Μαζί με τον Τόνι Σφίνο και την Κατερίνα Λιόλιου έκαναν ένα δυναμικό ξεκίνημα που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για μια μοναδική καλοκαιρινή σεζόν, γεμάτη επιτυχίες. Επίσης, στο σχήμα συμμετείχε και ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ένα νεανικό όνομα με το δικό του κοινό.

Η πολύχρωμη παλέτα των τραγουδιών του, από τις επιτυχίες του χθες μέχρι τα πιο φρέσκα hits, έδωσε νέο πνοή σε κάθε εμφάνιση.

Μετά από δέκα μήνες συνεχούς επιτυχίας, το Club 22 αποχαιρέτησε τον Κιάμο και το σχήμα του με έναν εντυπωσιακό φινάλε, αλλά η αναπόφευκτη ερώτηση παραμένει: Ποια είναι τα επόμενα βήματα;

Η απάντηση μοιάζει να βρίσκεται στην ίδια τη φύση της επιτυχίας.

Η συνεργασία που ξεκίνησε με το Club φαίνεται να έχει ακόμα πολλά κεφάλαια να γραφτούν. Το μέλλον φαίνεται μεγάλο, και ο Κιάμος είναι έτοιμος να τον διαμορφώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Κι έτσι, περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη επιστροφή του στη σκηνή, γεμάτοι προσδοκίες για μια ακόμα αξέχαστη σεζόν διασκέδασης με τον αγαπημένο μας τραγουδιστή.

Όπως θα δεις παρακάτω, το κέντρο ανέφερε πως ο τραγουδιστής αναμένεται να ανέβει σύντομα στη σκηνή του και πάλι, χωρίς να απ0καλύψει όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Εν αναμονή της μεγάλης αυτής επιστροφής!

Club 22: O Πάνος Κιάμος επιστρέφει και την άνοιξη 2024

Club 22: O Πάνος Κιάμος επιστρέφει και την άνοιξη 2024

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024