211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης: Διπλή πρωτιά για το «Πες Μου Κάτι»

Πέτρος Ιακωβίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης γνωρίζει και πάλι την επιτυχία.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσίασε πρόσφατα ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό video τη νέα του επιτυχία «Πες Μου Κάτι», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε μέσα από τα live του και ήδη ακούγεται δυνατά και έχει γίνει ένα από τα hits.

To music video είναι σε σκηνοθεσία Bodega Visuals, ενώ το κομμάτι είναι σε μουσική Πέτρου Ιακωβίδη και στίχους Πέτρου Ιακωβίδη και Βίκυς Γεροθόδωρου.

 

 

 

Πέτρος Ιακωβίδης: Διπλή πρωτιά για το «Πες Μου Κάτι»

Τώρα, το «Πες μου κάτι», το οποίο αγαπήθηκε ήδη από τις live εμφανίσεις του επιτυχημένου καλλιτέχνη, ξεχώρισε αμέσως και στις ραδιοφωνικές συχνότητες πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την κυκλοφορία του κατέκτησε διπλή πρωτιά: την πρώτη θέση στο Official Greek IFPI Airplay Chart by Media Inspector και την πρώτη θέση στις ημερήσιες μεταδόσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του Media Inspector.

 

Οι εμφανίσεις του τραγουδιστή

Λένα Ζευγαρά και Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν την πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club, και έκτοτε ήταν κοντά στο κοινό με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο για αρκετούς μήνες, ενώ πρόσφατα έκαναν το φινάλε τους. Ποια είναι τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη; Πολύ σύντομα θα τον απολαύσουμε στην ανανεωμένη πίστα του Frangelico (Vogue Athens) μαζί με τη τη Ρία Ελληνίδου!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024