211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: Τα επόμενα βήματα μετά το Voodoo Athens

Καίτη Γαρμπή στο Voodoo Athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια έκπληξη ετοιμάζει στους θαυμαστές της η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Μπορεί μόλις πριν λίγες ημέρες να ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο «Voodoo Athens», όμως, ήδη, η Καίτη Γαρμπή έχει ετοιμάσει τα επόμενα βήματά της. Βέβαια, δεν έχει διευκρινίσει εάν αυτά θα γίνουν μετά το φινάλε στο αγαπημένο κλαμπ της Αθήνας ή αν θα κάνει απλά ένα μικρό διάλειμμα και στη συνέχεια θα την δούμε και πάλι εκεί.

Τι θα δούμε όμως από εκείνη; Όπως έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, εκείνη και ο γιος της Δημήτρης Σχοινάς, θα βρεθούν μέσα στον Μάιο 2024 στη μακρινή Αυστραλία για τέσσερις μοναδικές συναυλίες. «Ερχόμαστε μέσα στον Μάιο να σας δούμε και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου, γιατί έχω να έρθω πάρα πολλά χρόνια και ξέρω ότι μας έχετε επιθυμήσει και σας έχουμε επιθυμήσει και εμείς. Ο Δημήτρης και εγώ θα είμαστε κοντά σας τέσσερις συναυλίες στη Μελβούρνη , στην Αγελαϊδα και στο Σίδνεϊ. Ανυπομονούμε να σας δούμε», ακούγεται να λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε.

Καίτη Γαρμπή: Τα επόμενα βήματα μετά το Voodoo Athens

Τώρα, τραγουδίστρια και κλαμπ είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή βράδυ, από τις 23 Φεβρουαρίου 2024, και κάθε Παρασκευή με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην Αθήνα. Την αγαπημένη τραγουδίστρια πλαισιώνει ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, με τον οποίο μάλιστα συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024