211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Φινάλε το Σάββατο στην Πύλη Αξιού (9/3)

Κωνσταντίνος Αργυρός
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πλησιάζει στο φινάλε του.

Την άνοιξη του 2024, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται στο πανέμορφο τοπίο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντάς μας την μουσική του στην Πύλη Αξιού. Ο λαμπρός αυτός καλλιτέχνης επέλεξε τη Θεσσαλονίκη για μια σειρά από πολύ ξεχωριστές εμφανίσεις, η πρώτη από τις οποίες έλαβε χώρα την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023.

Τώρα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μας ταξιδεύει μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε την τέχνη του σε όλο της το μεγαλείο.

Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από τον αγαπημένο καλλιτέχνη, σε μια από τις σπάνιες σεζόν που τραγουδάει στη συμπρωτεύουσα χειμώνα!

Ύστερα από τρεις μήνες επιτυχίας, και ενώ το σχήμα, στο οποίος συμμετέχει και η Ανδρομάχη, είχε ξεκινήσει για περιορισμένες εμφανίσεις, πήρε παράταση για λίγο ακόμα λόγω της αυξημένης ζήτησής του. Πλέον, είναι έτοιμο να κάνει φινάλε, με το ερχόμενο Σάββατο, 9 Μαρτίου, να είναι η τελευταία βραδιά του καλλιτέχνη στη Θεσσαλονίκη.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Φινάλε το Σάββατο στην Πύλη Αξιού (9/3)

Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα του αγαπημένου καλλιτέχνη στην Αθήνα. Θα τον δούμε άραγε άμεσα σε επόμενες εμφανίσεις; Θα επιστρέψει σύντομα στην πίστα του Fantasia όπου και τον βλέπουμε σταθερά τα τελευταία πολλά χρόνια; Φυσικά και θα τον δούμε και πάλι εκεί, όμως, περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής αυτής.

Προς το παρόν, στη συγκεκριμένη πίστα απολαμβάνουμε ακόμα τον Νίκο Οικονομόπουλο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με Χριστίνα Μηλιού , Μορφούλα , Τάνια Μπρεάζου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024