211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Live Τσικνοπέμπτη 2024: 4 επιλογές στη νυχτερινή Αθήνα

λάμπης λιβιεράτος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τέσσερις επιλογές για ζωντανή μουσική.

Live Τσικνοπέμπτη 2024: Η Τσικνοπέμπτη, αυτή η αγαπημένη κλασική γιορτή που συνδέεται με την απόλαυση του κρέατος και την έναρξη του Καρναβαλιού, αποτελεί και ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα στο ημερολόγιο της πόλης.

Και φέτος, η Αθήνα φιλοξενεί μια πληθώρα επιλογών για εκείνους που επιθυμούν να ζήσουν μια αξέχαστη νυχτερινή εμπειρία.

Από παραδοσιακά ταβερνάκια με ζωντανή μουσική και ατελείωτο τσίκνισμα, μέχρι σύγχρονα μπαρ και κλαμπ που χαρίζουν μια πινελιά πολυτέλειας στην εκδήλωση, η πόλη προσφέρει κάτι για κάθε προτίμηση και διάθεση.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε τέσσερις επιλογές που ξεχωρίζουν φέτος στη ζωντανή Αθηναϊκή νυχτερινή σκηνή, για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με μια δυναμική ζωντανή εμφάνιση αγαπημένων καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Live Τσικνοπέμπτη 2024: 4 επιλογές στη νυχτερινή Αθήνα

Ελλάδος Εικόνες, Λάμπης Λιβιεράτος

Τις Πέμπτες ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης αναλαμβάνει τη σκυτάλη του προγράμματος και κλέβει τις εντυπώσεις. Δεν είναι άλλος από τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Αγιονέρι Περιστέρι, Βασίλης Δήμας

Ο Βασίλης Δήμας επέστρεψε με μία  σειρά εμφανίσεων που θα έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή διασκέδαση. Ο διάσημος καλλιτέχνης βρέθηκε για ακόμα μια σεζόν στον χώρο του Αγιονερίου στο Περιστέρι ενώ εκεί τον βλέπουμε κάθε Πέμπτη.

Chelonα Athens, Μαρία Ιακώβου

Στον χώρο του Chelona, η ερμηνεύτρια της επιτυχίας “Μαύρα Μεσάνυχτα”, υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά για όσους προτιμήσουν για τη διασκέδαση τους το εν λόγω Bar-Restaurant. Το live της θα αρχίσει στις 20:30, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει μπουφές που θα ταιριάζει στις γεύσεις της ημέρας.

Φωταέριο, Γιώργος Μαζωνάκης,Ηλίας Καμπακάκης

Για κάτι πιο αργά, το αγαπημένο στέκι, που είναι είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας με μακρά ιστορία, είναι κοντά μας και τις Πέμπτες, δηλαδή και αύριο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024