211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Περιοδεία το καλοκαίρι 2024 με τίτλο «Προτιμώ Tour»

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα νέο βήμα από την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η λαμπερή Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι με την πολυαναμενόμενη περιοδεία της, έχοντας έτοιμο το επόμενο μεγάλο βήμα της. Με τίτλο “Προτιμώ Tour”, η διάσημη τραγουδίστρια θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας μαζί της τον μαγικό κόσμο της μουσικής της.

Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, η Άννα Βίσση μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τη νέα της δουλειά. Με λαμπερή παρουσία και εκρηκτική ενέργεια, υπόσχεται μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό της.

Παράλληλα με την περιοδεία, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ επανήλθε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο αγαπημένο της«Hotel Ερμού», με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου.

Το φημισμένο νυχτερινό κέντρο μετακόμισε φέτος στην οδό Πειραιώς 130, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο λάμψη και έτοιμο να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές. Η αλλαγή τοποθεσίας υπόσχεται μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία για τους θαμώνες της Αθήνας, με ένα όνομα που βρίσκεται στην κορυφή στον χώρο της διασκέδασης.

Άννα Βίσση: Περιοδεία το καλοκαίρι 2024 με τίτλο «Προτιμώ Tour»

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ– «Προτιμώ Tour»⚡️
Αυτό το καλοκαίρι προτιμώ…Άννα Βίσση!

Η @annavissiofficial ταξιδεύει κι αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα χαρίζοντας συναρπαστικές μουσικές στιγμές μέσα από μία μεγάλη περιοδεία, με τίτλο «Προτιμώ… Άννα Βίσση Tour».

Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, με τους οποίους γράφουν ιστορία στις live εμφανίσεις τους εδώ και 8 χρόνια, η Άννα Βίσση θα συνεπάρει και θα συναρπάσει το κοινό με τις νέες επιτυχίες της αλλά και τα σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια της, τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες της, το απαράμιλλο στυλ της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Ξεκινώντας τον Ιούλιο από τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζοντας σε όλη την Ελλάδα για περισσότερους από τρεις μήνες, η «απόλυτη Ελληνίδα star», που μετρά πάνω από 50 χρόνια διαρκούς παρουσίας και δημιουργίας, θα χαρίσει μία ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.

Προτιμώ μουσική, έρωτα, πάθος, ενέργεια…

Προτιμώ… Άννα Βίσση!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024