211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Ζευγαρά: Αυτή είναι η νέα της κυκλοφορία που θα ξεχωρίσει

Λένα Ζευγαρά
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο μετά το μεγάλο φινάλε της στη Θεσσαλονίκη. 

Η Λένα Ζευγαρά, λίγο μετά το φινάλε της από τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, μας παρουσιάζει το νέο της unplugged session με τίτλο «Feelings Unplugged Session 2». 

Το τελευταίο συμπεριλαμβάνει τις πρόσφατες επιτυχίες της «Διαβάστηκε», «Χίλια Πρέπει» και «Μη Σε Ξαναδώ», το ακυκλοφόρητο «Θα Παρακαλάς» που έχει ήδη αγαπηθεί στις live εμφανίσεις της και το «Αύγουστος» που έγραψε ο Γιώργος Μουκίδης κι ερμήνευσε ο Βασίλης Καρράς το 2002.

Το συγκεκριμένο μιξ κυκλοφορεί στο YouTube μέσα από ένα βίντεο που είναι σε σκηνοθεσία Vasileios F. και εκεί βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια να ερμηνεύει τις συγκεκριμένες επιτυχίες. Άκουσέ τες στο βίντεο παρακάτω!

Λένα Ζευγαρά: Αυτή είναι η νέα της κυκλοφορία που θα ξεχωρίσει

Πού τραγουδάει; 

Μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο Fantasia, εκείνη και ο Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν την πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club, και ήταν κοντά στο κοινό με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο ενώ πλέον το σχήμα έχει ρίξει αυλαία εδώ και λίγο καιρό και περιμένουμε τα επόμενα βήματα των καλλιτεχνών. Παράλληλα, στο Fantasiaβλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο. Για ακόμα μια χειμερινή σεζόν ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στη συγκεκριμένη πίστα και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024