211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία: Πήγε στη Νέα Υόρκη και… βρήκε τη «δίδυμη» αδερφή της

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η συνάντηση με την super star Enisa που της μοιάζει πολύ!

Ένα ταξίδι στην Αμερική πραγματοποίησε η Αναστασία την περασμένη εβδομάδα. Η τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους.

Αφορμή ήταν η συνάντηση της με την Αμερικανή τραγουδίστρια και performer Enisa – μια γνωριμία που κανονίστηκε μέσω του manager & CEO της Αναστασίας, Mike Σταθάκη.

Οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα Quad Recording Studios στη Νέα Υόρκη, στα οποία έχουν ηχογραφήσει δεκάδες αστέρες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως οι Michael Jackson, Mariah Carey, Madonna, whitney Houston, Shakira, Beyonce, Jay Z, Lil Wayne, Tupac, Bob Dylan, Metallica, Mick Jagger, Gloria Estefan κ.α.

Μάλιστα, πριν ακόμα από αυτή τη συνάντηση, οι δύο τραγουδίστριες λάμβαναν μηνύματα στα social media σχετικά με την ομοιότητά τους, με τον κόσμο να ζητάει έντονα μια συνεργασία μεταξύ τους. Και το μόνο βέβαιο είναι ότι κάτι τέτοιο θα δούμε σύντομα, όμως, περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναστασία: Πήγε στη Νέα Υόρκη και… βρήκε τη «δίδυμη» αδερφή της

Παράλληλα εκείνη και η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοιμάζονται να ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό καλοκαιρινό τουρ, το Αgapi Tour, το καλοκαίρι 2024.

Η νέα αυτή συνεργασία, που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω το καλοκαίρι αυτό, ανακοινώθηκε και πλέον περιμένουμε να ανακοινωθούν και οι αναλυτικές ημερομηνία σύντομα.

Από την άλλη, συνεχίζει τις χειμερινές της εμφανίσεις στο «Έναστρον» μαζί με τον κορυφαίο Σάκη Ρουβά και τις Μelisses. Από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο το μοναδικό σχήμα ξεσηκώνει για τα καλά τη διασκέδαση στην Αθήνα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024