211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

«Πόσο μου λείπει»: Ο Ηλίας Καμπακάκης το ξανατραγουδά 22 χρόνια μετά

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και δίνει μια άλλη πνοή στη γνωστή επιτυχία του Σώτη Βολάνη.

Το Σάββατο βράδυ,ο Ηλίας Καμπακάκης επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους διαδικτυακούς του φίλους. Κοινοποίησε ένα βίντεο από την εμφάνισή του στο Φωταέριο, ερμηνεύοντας το αγαπημένο ρεφρέν του τραγουδιού “Πόσο μου λείπει”, που πρωτοτραγούδησε ο Σώτης Βολάνης πριν από 22 χρόνια.

Με αυτό το εκπληκτικό βίντεο στο TikTok, ο διάσημος καλλιτέχνης ανακοίνωσε την επερχόμενη δισκογραφική του κυκλοφορία, η οποία θα είναι μια επανεκτέλεση της συγκεκριμένης διαχρονικής επιτυχίας.

Η κυκλοφορία αυτή θα γίνει επίσημα στις 15 Μαρτίου 2024, όπως αναφέρει ο ίδιος στη λεζάντα: “Ακούστε το για πρώτη φορά και δυνατά στις 15/3”.

«Πόσο μου λείπει»: Ο Ηλίας Καμπακάκης το ξανατραγουδά 22 χρόνια μετά

@iliaskampakakisΤο ακουμε πρωτη φωρα και ΔΥΝΑΤΑ στις 15/3 !! Η επανεκτελεση του αγαπημενου μας «Πόσο μου λείπει» του Σωτη Βολανη !! 😍😍♬ πρωτότυπος ήχος – Ilias Kampakakis

 

«Πόσο μου λείπει»

Το τραγούδι «Πόσο μου λείπει» τραγούδησε για πρώτη φορά ο Σώτης Βολάνης το 2002 με τον ίδιο να υπογράφει στίχους και μουσική.

Το τραγούδι έγινε αμέσως τεράστια επιτυχία, ενώ απέδειξε πως αντέχει και στον χρόνο, μιας και το ακούμε μέχρι και σήμερα, 22 χρόνια μετά!

Το Φωταέριο άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί το κοινό του με ένα σχήμα – έκπληξη: ο Γιώργος Μαζωνάκης μπήκε και πάλι στο τιμόνι του προγράμματος και μαζί του ήρθε και ο Ηλίας Καμπακάκης ως μια προσθήκη που κανείς δεν περίμενε!

Μετά από αρκετές αναβολές και παρατάσεις που πήρε το σχήμα επί σχεδόν έναν μήνα, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε στις 2 Δεκεμβρίου 2023, Σάββατο, και έκτοτε είναι κοντά στο κοινό με το πιο ανεβαστικό και ανατρεπτικό πρόγραμμα στην πόλη!

Φυσικά, η πρεμιέρα ήταν Sold out και στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε ο απόλυτος πανικός, ενώ πλέον το σχήμα έχει κλείσει σχεδόν τρεις μήνες επιτυχίας.

Το στέκι είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας με μακρά ιστορία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024