211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακόμα μια επιτυχημένη εβδομάδα εμφανίσεων για τον Ηλία Βρεττό!

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής δημιουργεί… πανικό στο Dames!

Λίγες μέρες πριν ξεκίνησε και πάλι τις εμφανίσεις του στο αγαπημένο στέκι της Γλυφάδας, το Dames, όπου εμφανίζεται κάθε Πέμπτη, και έκτοτε κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης μια φορά την εβδομάδα στην πόλη. Η περασμένη εβδομάδα ήταν εξίσου επιτυχημένη για τον Ηλία Βρεττό, διατηρώντας τον αγαπημένο καλλιτέχνη σταθερά στην κορυφή, μιας και φαίνεται να είναι ο αγαπημένος του κόσμου.

Το κοινό του για ακόμα μια φορά τον τίμησε με την παρουσία του και γέμισε ασφυκτικά το γνωστό μαγαζί, προκειμένου να απολαύσει το «The real live experience», που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με τον dj, Νίκο Μάρκογλου. Και κάπου ανάμεσα στο κοινό, για ακόμα μια φορά βρέθηκαν διάσημοι φίλοι και συνάδελφοι του καλλιτέχνη.

Ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει σταθερά τις εμφανίσεις του εκεί, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και έναν νέο κύκλο εμφανίσεων στο ανακαινισμένο Apotheque -και πρώην Wild Rose – στην καρδιά της Αθήνας και την οδό Πανεπιστημίου. Σε έναν από τους πιο εύκολα προσβάσιμους χώρους θα κάνει την νέα σεζόν τις εμφανίσεις του  τραγουδιστής και όπως είναι αναμενόμενο, θα επικρατήσει πανικός. Για ακόμα μια χρονιά θα καταφέρει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του live clubbing!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024