211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nalu 2024: Ποιος διαδέχθηκε τον Χρήστο Σαντικάι τις Δευτέρες;

Χρήστος Σαντικάι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι Δευτέρες συνεχίζονται με τον ίδιο δυναμικό ρυθμό.

Χρήστος Σαντικάι πραγματοποίησε μία σειρά εμφανίσεων στο Nalu 2024 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό. Η πρεμιέρα του αγαπημένου καλλιτέχνη θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και έκτοτε χάρισε ζωντανές εμφανίσεις κάθε Δευτέρα βράδυ, όπως ακριβώς και πέρσι, που έκλεψαν τις εντυπώσεις μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου.

Ο τραγουδιστής παρουσίασε στο κοινό του μαγαζιού κάθε εβδομάδα ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και τις προσωπικές του κυκλοφορίες που έχουν αγαπηθεί, «Τα παλιόπαιδα» και «Ένα τηλέφωνο». Ακόμα μία σειρά live εμφανίσεων τις καθημερινές που έδωσε μια επιπλέον επιλογή σε εκείνους που προτιμούν να διασκεδάζουν άλλες μέρες εκτός από το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Και τώρα, οι Δευτέρες στο Nalu συνεχίζουν τον αμείωτο ρυθμό επιτυχίας, απλά με άλλον πρωταγωνιστή. Ο ηγέτης του σχήματος αυτή τη φορά είναι ο Γιάννης Γρόσης.

Nalu 2024: Ποιος διαδέχθηκε τον Χρήστο Σαντικάι τις Δευτέρες;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nālu (@nalu_athens)

Πού τραγουδούσε πριν; 

Την Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου, το νέο αθηναϊκό spot Barbarella Athens γέμισε από λάμψη, καθώς ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής συναντά την εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου, υποσχόμενοι ανεπανάληπτες νύχτες γεμάτες μουσική και χορό, έκαναν την πρεμιέρα τους. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το Barbarella φιλοξενούσε αυτό το ξεχωριστό μουσικό σχήμα, προσφέροντας στο κοινό της Αθήνας την ευκαιρία να ζήσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Στο πλευρό των δύο αυτών αξιοσημείωτων καλλιτεχνών, βρισκόταν και ο Γιάννης Γρόσης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024