211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Σαντικάι: Ξεκίνησε εμφανίσεις στο Adele Kolonaki

Χρήστος Σαντικάι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η διάσημη τραγουδίστρια που διασκέδασε με το σχήμα.

O Χρήστος Σαντικάι ξεκίνησε μόλις πριν λίγες μέρες μία νέα σειρά εμφανίσεων στο Adele Kolonaki, στην πρώτη του συνεργασία με το μαγαζί που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η πρεμιέρα του αγαπημένου καλλιτέχνη έγινε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 και έκτοτε βρίσκεται εκεί για ζωντανές εμφανίσεις κάθε Κυριακή βράδυ – δες όλα τα σχήματα της Κυριακής. 

Από την πρεμιέρα, εκτός από το κοινό που κατέκλυσε το στέκι του κέντρου για να απολαύσει τον καλλιτέχνη στο πρώτο του λάιβ, βρέθηκαν και πολλές επώνυμες παρουσίες που διασκέδασαν με το πρόγραμμα. Ανάμεσα σε αυτές, η Λένα Ζευγάρια, ο Νικηφόρος και η Σοφία Μπεκιάρη.

Από εκείνη την Κυριακή, και κάθε Κυριακή βράδυ, ο διάσημος καλλιτέχνης θα είναι στο σποτ του Κολωνακίου με το πιο ανεβαστικό λάιβ στην πόλη!

Χρήστος Σαντικάι: Ξεκίνησε εμφανίσεις στο Adele Kolonaki

 

 

 

Χρήστος Σαντικάι ξεκίνησε τον χειμώνα με μια σειρά εμφανίσεων στο Nalu Cafe για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που ήδη έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Η πρεμιέρα του αγαπημένου καλλιτέχνη έγινε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και εκεί έκανε ζωντανές εμφανίσεις κάθε Δευτέρα βράδυ – δες όλα τα σχήματα της Δευτέρας – όπως ακριβώς και πέρσι. Πρόσφατα, στις αρχές Φεβρουαρίου, το σχήμα έριξε αυλαία.

Ο τραγουδιστής πλέον παρουσιάζει στο κοινό του νέου μαγαζιού συτο Κολωνάκι, κάθε εβδομάδα ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και τις προσωπικές του κυκλοφορίες που έχουν αγαπηθεί, «Τα παλιόπαιδα» και «Ένα τηλέφωνο». Ακόμα μία σειρά live εμφανίσεων τις Κυριακές δίνει μια ακόμα επιλογή σε εκείνους που προτιμούν να διασκεδάζουν άλλες μέρες εκτός από το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024