211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Lux Athens: Ποιοι καλλιτέχνες πλαισιώνουν την Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλες οι λεπτομέρειες για το σχήμα που θα εγκαινιάσει το  Lux Athens.

Η Αθήνα αναμένει με ανυπομονησία την άνοιξη του 2024, καθώς η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει για ζωντανές εμφανίσεις, μετά από μια σειρά επιτυχημένων events στη Θεσσαλονίκη. Στο ολοκαίνουριο Lux Athens που θα ανοίξει τις πύλες του, θα παρουσιάσει το πρώτο της show στις 8 Μαρτίου 2024 στη Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού 165.

Η ανακοίνωση έγινε από το ίδιο το νυχτερινό κέντρο μέσω του νέου του λογαριασμού στα social media, με ένα μικρό βίντεο που μας προσφέρει μια επίγευση από την επερχόμενη συνεργασία τους. Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε και η προσθήκη του DJ Deleasis στο σχήμα.

Λίγες μέρες αργότερα έγινε γνωστή η προσθήκη του DJ Deleasis.

«Με χαρά Από Παρασκευή 8 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα βρίσκομαι στο Πλευρό της @katerinalioliouofficial σε ένα τρελό Dj set στο @lux_stage_athens_ Λ. Σύγγρου 165

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ 🏡», είχε στο instagram ο ίδιος.

Τώρα, μέσα από την αφίσα των επερχόμενων εμφανίσεων αποκαλύπτονται και τα υπόλοιπα ονόματα του σχήματος που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με τη δυναμική και τις επιτυχίες τους. Αυτά είναι: ο Γιάννης Αρβανίτης, ο Στέφανος Πιστίνιαγκας και ο Θάνος Λάμπρου. 

Αυτή η επιστροφή υπόσχεται να φέρει αναστάτωση στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, ενισχύοντας την ανυπομονησία για το μεγάλο event!

Lux Athens: Ποιοι καλλιτέχνες πλαισιώνουν την Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου
Lux Athens: Ποιοι καλλιτέχνες πλαισιώνουν την Κατερίνα Λιόλιου

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024