211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή: Χαμός στην πρεμιέρα της στο Voodoo Athens

Καίτη Γαρμπή στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια πρεμιέρα τόσο δυναμική όσο θα την περιμέναμε!

Στον κόσμο της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής, ένα νέο φως ανάβει με την απρόσμενη σύμπραξη μεταξύ του Voodoo Athens και της αγαπημένης Καίτης Γαρμπή.

Είναι μια σπάνια στιγμή, μια στιγμή που υπόσχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της διασκέδασης στην πρωτεύουσα, καθώς προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία στους λάτρεις της μουσικής και της διασκέδασης.

Κάθε Παρασκευή βράδυ, από την 23η Φεβρουαρίου 2024, το Voodoo Athens φιλοξενεί την εκρηκτική εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή, προσφέροντας ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα που ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης στην Αθήνα σε νέα ύψη. Μαζί της, ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, ολοκληρώνει το σχήμα, προσθέτοντας μια ακόμα διάσταση στην ήδη εκρηκτική σκηνή.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί έναν συνδυασμό ταλέντων και ενέργειας, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης και μουσικής. Κάθε νότα, κάθε ρυθμός, κάθε στιγμή είναι μια νέα ευκαιρία για ανακάλυψη και ανατροπή.

Είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της μουσικής και της διασκέδασης που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Είναι η άνοιξη του 2024, η στιγμή που η Αθήνα αναδεικνύεται ως η πρωτεύουσα της διασκέδασης, και η Καίτη Γαρμπή και το Voodoo Athens είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας.

Μέσα από το Ιnstagram κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα από τη βραδιά της μοναδικής πρεμιέρας, όπου επικράτησε πραγματικά ο απόλυτος πανικός! Το νυχτερινό μαγαζί φυσικά ήταν κατάμεστο από το φανατικό κοινό της τραγουδίστριας, η οποία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και έκανε το πιο δυνατό εναρκτήριο λάκτισμα στην επιστροφή της στην αθηναϊκή διασκέδαση μετά από αρκετούς μήνες αποχής.

Καίτη Γαρμπή: Χαμός στην πρεμιέρα της στο Voodoo Athens

Ποιες ήταν οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις της στην Αθήνα;

Τον περασμένο χειμώνα την είδαμε σε μία απόλυτα επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στην πίστα του Nox Athens μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ πλέον αναμένουμε αυτή την επόμενη συνεργασία της και τις επόμενες ζωντανές της εμφανίσεις στο αγαπημένο κλαμπ.

Τώρα, η Καίτη επιστρέφει δυναμικά, ως η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο τιμόνι του προγράμματος και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024