211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Club 22: Φινάλε απόψε για Πάνο Κιάμο – Τόνι Σφίνο

Πάνος Κιάμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από πολλούς μήνες επιτυχίας, το σχήμα ρίχνει αυλαία.

Το Club 22 της Αθήνας φιλοξένησε ένα από τα πιο αξέχαστα νυχτερινά σόου της χρονιάς, καθιστώντας την 28η Απριλίου 2023 ένα ιστορικό βράδυ. Ο Πάνος Κιάμος, με τον Τόνι Σφίνο και την Κατερίνα Λιόλιου  ανέβασαν τον πήχη της διασκέδασης, ξεκινώντας μια νέα εποχή διασκέδασης γεμάτη επιτυχίες. Μαζί τους, ο Βαγγέλης Κακουριώτης πρόσθεσε τον δικό του μαγικό χαρακτήρα στο σχήμα.

Μετά από δέκα μήνες συνεχούς επιτυχίας, το σχήμα αποχαιρετά το κοινό του με μια τελευταία εμφάνιση το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Club 22 μεταμορφώνεται σε πηγή διασκέδασης για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής, και το Instagram γεμίζει με στιγμιότυπα από τις αξέχαστες αυτές στιγμές.

Παρά το φινάλε, οι αναμνήσεις θα παραμείνουν ζωντανές και η ανυπομονησία για τα επόμενα βήματα των καλλιτεχνών δεν γνωρίζει όρια. Ένα απίστευτο ταξίδι φτάνει στο τέλος του, αφήνοντας πίσω του μια σειρά από αξέχαστες στιγμές και αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες για πολλούς.

Club 22: Φινάλε απόψε για Πάνο Κιάμο – Τόνι Σφίνο

Πάνος Κιάμος

Καθώς το Club 22 κλείνει αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας του, οι θαμώνες του έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τις τελευταίες στιγμές που θα αναπολούν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Και ενώ οι πόρτες κλείνουν, οι μνήμες παραμένουν ζωντανές. Το Club 22 έγραψε τη δική του ιστορία στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στις καρδιές και τις μνήμες όσων πέρασαν από την πόρτα του. Και όπως λένε, κάθε τέλος είναι ένα νέο ξεκίνημα. Με ανυπομονησία περιμένουμε τον επόμενο προορισμό που θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της διασκέδασης και της μουσικής!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024