211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Τελευταία Παρασκευή για τον Stan

Stan
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ρίχνει αυλαία.

Stan και Άσπα, δύο πολύ αγαπημένα ονόματα του νεανικού κοινού του ελληνικού τραγουδιού, ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στον χώρο του «Voodoo Αthens» και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Οι δυο τους βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο κάθε Παρασκευή βράδυ και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις.

Από τα τέλη Ιανουαρίου, που έγινε η πρεμιέρα, στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας επικρατεί το αδιαχώρητο για να απολαύσουν το μοναδικό αυτό δίδυμο διασκέδασης. Πλέον, το σχήμα ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Συγκεκριμένα, η ερχόμενη Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, θα είναι και η τελευταία για τον Stan.

Παράλληλα, τις Κυριακές βλέπουμε στον ίδιο χώρο σε εμφανίσεις στον Γιώργο Λιβάνη, ενώ ο προκάτοχος του παρόντος σχήματος της Παρασκευής, ήταν ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος πρόσφατα έριξε αυλαία στις επιτυχημένες του εμφανίσεις. Ο καλλιτέχνης είχε κάνει την πρεμιέρα του στις 6 Οκτωβρίου και έριξε αυλαία ύστερα από περίπου τρεις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων.

Στο ίδιο στέκι είχαμε δει πέρσι τον Νικηφόρο να πραγματοποιεί εμφανίσεις κάθε Παρασκευή βράδυ με μεγάλη επιτυχία, ενώ παράλληλα, τις Κυριακές απολαμβάναμε εκεί τον Ηλία Καμπακάκη.

Voodoo Athens: Τελευταία Παρασκευή για τον Stan

Stan
Τελευταία Παρασκευή για τον Stan

Η Καίτη Γαρμπή το επόμενο όνομα τις Παρασκευές 

Παράλληλα, έχει γίνει πλέον ανεπίσημα γνωστό ότι η Καίτη Γαρμπή θα είναι εκείνη που θα διαδεχθεί τον τραγουδιστή, κάνοντας το μαγαζί να ανεβάζει τον πήχη. Λέγεται ότι η πρεμιέρα της θα γίνει την επόμενη Παρασκευή. Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης…

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024