211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μορφούλα Ιακωβίδου: Πώς λέγεται το νέο της τραγούδι;

Μορφούλα Ιακωβίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Έχει μάλιστα και την υπογραφή του αδερφού της. 

«Θα τα σπάσω όλα» είναι ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας που θα μας συστήσει σύντομα η Μορφούλα Ιακωβίδου. Συγκεκριμένα, το νέο τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, και το μόνο βέβαιο είναι πως θα ξεχωρίσει.

Η νέα επιτυχία θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και θα συνοδεύεται από music video που σκηνοθετεί η ομάδα BODEGA VISUALS. Μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι ότι τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο αδερφός της τραγουδίστριας, Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο σε συνεργασία με τη Βίκυ Γεροθόδωρου.

 

Μορφούλα Ιακωβίδου: Πώς λέγεται το νέο της τραγούδι;

Για το ότι κάνει καριέρα επειδή έχει διάσημο αδερφό, έχει σχολιάσει στο παρελθόν: «Το έχω ακούσει προφανώς. Δεν θα σου πω ψέματα. Όταν το πρωτοάκουσα, με ενόχλησε. Εννοείται πως είμαι αδελφή του Πέτρου, αυτό δεν αλλάζει, αλλά έχω διανύσει μία δική μου επαγγελματική πορεία. Μετά όμως είπα ότι ξέρω τι έχω κάνει, ο Πέτρος είναι πιο κουλ, μου λέει: μην ασχολείσαι με το τι λένε».

Πού τραγουδάει;

Την τραγουδίστρια, τα τελευταία χρόνια βλέπαμε σε εμφανίσεις στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, στο YTON. Φέτος, τη βλέπουμε για δεύτερο χειμώνα στο Fantasia και το πλευρό του Νίκου Οικονονόπουλου, μαζί με τη Χριστίνα Μηλιού και την Τάνια Μπρεάζου. Aπό την άλλη, τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Λένα Ζευγαρά, βλέπουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024