211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: Η φωτογραφία με μελανιασμένο μάτι μετά το αιχμηρό αντικείμενο που της πέταξαν

Κατερίνα Λιόλιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Η κατάστασή μου μετά από ένα πολεμικό διήμερο».

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει πολύ δυναμικά τις χειμερινές της εμφανίσεις η Κατερίνα Λιόλιου. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με τον Πάνο Κιάμο και το Club 22, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανηφόρησε στη συμπρωτεύουσα όπου έκανε την πρεμιέρα της στο IFIGENEIA LIVE BASEMENT το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, το οποίο στεγάζεται στη Βασ. Ηρακλείου 43 Θεσσαλονίκη.

Έκτοτε είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, με ένα δυναμικό πρόγραμμα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Άρις Πετράκης, ενώ συμμετέχει και ο Θάνος Λάμπρου.

Κάθε εβδομάδα, στο νυχτερινό κέντρο επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Ωστόσο, ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα.  Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια εκείνη από το νυχτερινό κέντρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια του live της, δέχτηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπό της από κάποιον θαμώνα του μαγαζιού, τον οποίο η ίδια δεν πρόλαβε να δει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ότι το μάτι της έχει πρηστεί και να έχει μελανιάσει.

«Η κατάστασή μου μετά από ένα πολεμικό διήμερο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Κατερίνα Λιόλιου: Η φωτογραφία με μελανιασμένο μάτι μετά το αιχμηρό αντικείμενο που της πέταξαν

Η επιστροφή στην Αθήνα

Παράλληλα, η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στην Αθήνα σύντομα με ζωντανές εμφανίσεις στο ολοκαίνουριο Lux Stage Athens στο οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024