211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Club 22: Έρχεται το φινάλε για Κιάμο – Σφίνo

κιάμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κιάμος Σφήνος Λιόλιου τέλος εμφανίσεων

Το Club 22 ετοιμάζεται να γράψει το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του, αφού ανακοίνωσε την τελευταία εμφάνιση του σχήματος του Πάνου Κιάμου, του Τόνι Σφίνου και της Κατερίνας Λιόλιου. Μέσω των social media, το νυχτερινό κέντρο ενημέρωσε το κοινό ότι η μοναδική πορεία τους θα φτάσει στο τέλος της στις 24 Φεβρουαρίου 2024.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά από δέκα μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων το Club 22 έγινε ο αγαπημένος προορισμός διασκέδασης της Αθήνας. Με ένα συνεχώς γεμάτο πρόγραμμα και μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια, το σχήμα του Κιάμου και του Σφίνου κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κοινού και να αφήσει το στίγμα του στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Με τον αντίστροφο μετρητή να τρέχει, οι φίλοι και οι θαυμαστές του σχήματος προετοιμάζονται για μια τελευταία εμφάνιση γεμάτη συναισθήματα και νοσταλγία. Παρά τη λύπη για το τέλος μιας εποχής, οι αναμνήσεις από τις μοναδικές βραδιές στο hot spot θα παραμείνουν ζωντανές στη μνήμη τους για πάντα.

Η αποχαιρετιστήρια εμφάνιση θα είναι η ευκαιρία για όλους να αποχαιρετήσουν αυτό το αγαπημένο μέρος και να δώσουν το αντίο σε μια εποχή που θα μείνει αξέχαστη.

Club 22: Έρχεται το φινάλε για Κιάμο – Σφίνο. Πότε είναι;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024