211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Ποια θεατρική παράσταση παρακολούθησε;

Δέσποινα Βανδή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια δημόσια έξοδος για την τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, όμως, δεν χάνει ευκαιρία για δημόσιες εξόδους και εξορμήσεις. Ύστερα από την κυριακάτικη έξοδο με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, αυτή τη βδομάδα, η αγαπημένη τραγουδίστρια παρακολούθησε μια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, παρακολούθησε την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», στην οποία πρωταγωνιστεί η καλή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου. Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος της παράστασης, η Δέσποινα Βανδή έβγαλε μια selfie με τη φίλη της και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και έγραψε στο insta story της ότι: «Μπαμπάδες με ρούμι. Τους αγαπώ».

Δέσποινα Βανδή: Ποια θεατρική παράσταση παρακολούθησε;

Θεατρική βραδιά για τη Δέσποινα Βανδή

 

Παράλληλα, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις νυχτερινές εμφανίσεις της στον Βοτανικό εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Η πρεμιέρα έγινε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – 27 Οκτωβρίου 2023, και πλέον το σχήμα μετρά περισσότερο από τρεις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων.

Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, που ανοίγουν τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού θα επικρατεί ο… απόλυτος πανικός στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024