211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Η κυριακάτικη έξοδος με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή και μπισμπίκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Παράλληλα με τις εμφανίσεις στον Βοτανικό, απολαμβάνει την καθημερινότητα.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι από τα πιο ευτυχισμένα διάσημα ζευγάρια, τα οποία δεν κρύβουν τον έρωτά τους και πολλές φορές μοιράζονται δημόσια τις χαλαρές στιγμές που περνούν μεταξύ τους.

Αυτό συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν το ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο για μια μικρή έξοδο, την Κυριακή που είχε και ωραίο καιρό.

Έτσι, πραγματοποίησε μια μεσημεριανή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο με την τραγουδίστρια να μοιράζεται στα social media μια φωτογραφία από την βόλτα τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απαθανατίζεται με τον σύντροφό της, αλλά και τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

«Τι όμορφη Κυριακή!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω.

Δέσποινα Βανδή: Η κυριακάτικη έξοδος με τον Βασίλη Μπισμπίκη

 

Παράλληλα, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις νυχτερινές εμφανίσεις της στον Βοτανικό εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη. Η πρεμιέρα έγινε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – 27 Οκτωβρίου 2023, και πλέον το σχήμα μετρά περισσότερο από τρεις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων.

Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνουν οι Kings, η Klavdia και η Φαίη Θεοχάρη, που ανοίγουν τις βραδιές με τον πιο ανεβαστικό τρόπο! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον αγαπημένο χώρο της Ιεράς Οδού θα επικρατεί ο… απόλυτος πανικός στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι της πόλης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024