211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Καλομοίρα διασκέδασε με Onirama – Έλλη Κοκκίνου!

ΚΟΚΚΊΝΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Που εμφανίστηκαν;

Σε περιοδεία στην Αμερική βρίσκονται αυτή την περίοδο οι Onirama με την Έλλη Κοκκίνου, προκειμένου να τους απολαύσουν ζωντανά οι θαυμαστές τους στην ομογένεια. Ύστερα από το τέλος των επιτυχημένων εμφανίσεών τους στο Cabaret – Romeo, όπου παρέδωσαν τη σκυτάλη στον Λάμπη Λιβιεράτο και το Νίνο, οι καλλιτέχνες κάνουν μια μικρή παύση από τις πίστες της Αθήνας και βγαίνουν εκτός των ελληνικών συνόρων.

Έτσι, πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στην Washington  και φυσικά, στο μαγαζί όπου εμφανίστηκαν επικράτησε το αδιαχώρητο. Οι θαυμαστές τους είναι αμέτρητοι και βέβαια έσπευσαν να τους απολαύσουν σε μια από σπάνιες φορές που έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν… αλά ελληνικά. Και κάπου ανάμεσα στο κοινό την ευχάριστη έκπληξη έκανε και η Καλομοίρα, η οποία απόλαυσε το πρόγραμμα μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη. Μάλιστα, το ζευγάρι επισκέφθηκε τα καμαρίνια στο τέλος της βραδιάς προκειμένου να χαιρετήσει και να συγχαρεί τους καλλιτέχνες και φίλους του.

Οι Onirama αλλά και η Έλλη Κοκκίνου σύντομα θα είναι και πάλι πίσω στην Ελλάδα, όπου θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για την χειμερινή σεζόν 2015-16. Ο φετινός χάρτης της διασκέδασης είναι άκρως ανταγωνιστικός φέτος, και οι καλλιτέχνες θα πρέπει να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να βγουν πρώτοι σε αυτό τον… μουσικό μαραθώνιο.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024