211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Κιάμος: Με την κίνησή του αυτή μας συγκίνησε!

club 22 κιαμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι έκανε ο διάσημος τραγουδιστής;

Ο Πάνος Κιάμος ακόμα μια φορά μέσα από τη μουσική και την πορεία του μας αποδεικνύει πως είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, που βοηθά όποτε μπορεί τους γύρω του με τον δικό του τρόπο. Έτσι και τώρα, ο διάσημος καλλιτέχνης θα δώσει μια και μοναδική συναυλία την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», για χάρη των παιδιών του Make-A-Wish.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί, στις 11.00, με την παιδική έκθεση ζωγραφικής «ΕΥΧΕΣ από ΑΣΤΕΡΙ σε ΑΣΤΕΡΙ», με κύριο θέμα τα 100 συλλεκτικά εξώφυλλα του νέου του δίσκου, που ζωγραφίστηκαν από τα παιδιά και εκτεθούν εκεί, και θα τελειώσει περίπου στις 19.00. Και εννοείται πως η εκδήλωση θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για όλους τους μικρούς θαυμαστές του Πάνου Κιάμου, αφού ο καλλιτέχνης να είναι εκεί και θα τραγουδήσει για τα παιδιά αυτά.

Η συμβολή του τραγουδιστή όμως στην προσπάθεια αυτή δεν τελειώνει εκεί, αφού τα έσοδα από τις συλλεκτικές εκδόσεις του νέου του δίσκου, θα διατεθούν στο έργο του εν λόγω οργανισμού. Λίγο πριν τη μεγάλη του πρεμιέρα στην πίστα του «Club 22», όπου ο τραγουδιστής θα βρίσκεται για τρίτη συνεχή χρονιά, μας εκπλήσσει και πάλι ευχάριστα με το μεγαλείο της ψυχής του. Μπράβο του!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024