211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος και Ήβη Αδάμου: Η νέα τους συνεργασία

Γιάννης Πλούταρχος και Ήβη Αδάμου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στη σκηνή.

Γιάννης Πλούταρχος και Ήβη Αδάμου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια από τις πιο ξεχωριστές συνεργασίες της χρονιάς, την οποία βέβαια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θαυμαστές τους στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, οι δύο καλλιτέχνες, μαζί με την Κατερίνα Κακοσαίου, ετοιμάζονται για ένα τουρ στην Αμερική μέσα στον Φεβρουάριο 2024. Συγκεκριμένα, εκεί θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες, στο Melrose Ballroom,σ τις 23 και 24 Φεβρουαρίου. Να δούμε άραγε τους δύο καλλιτέχνες να συνεργάζονται και στην Αθήνα στη συνέχεια; Σύντομα θα μάθουμε.

Γιάννης Πλούταρχος και Ήβη Αδάμου: Η νέα τους συνεργασία

Παράλληλα, την τραγουδίστρια το διάστημα αυτό δεν τη βλέπουμε σε κάποιο συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, προς το παρόν.

Παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματά της.

Μέχρι τότε, δείτε ποια μπουζούκια στην Αθήνα είναι ανοιχτά και ποιες μέρες!

Από την άλλη,  τον τραγουδιστή είδαμε την περασμένη σεζόν στον χώρο του Fever μαζί με την Πάολαενός από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ένα ιδιαίτερο δίδυμο στη διασκέδαση που έκλεψε τις εντυπώσεις κάθε εβδομάδα, ενώ αναμένουμε τα επόμενα βήματά του σε κάποια από τις πίστες της πόλης της Αθήνας. Λέγεται ότι θα ανέβει σύντομα στη σκηνή του Αnodos Live Stage μαζί με την Πέγκυ Ζήνα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024