211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου: Backstage από τα γυρίσματα του νέου της music video

Έλλη Κοκκίνου: Backstage από γυρίσματα νέου της music video
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για την επερχόμενη επιτυχία της «Μισοτελειωμένη».

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε έκλεισαν την άκρως επιτυχημένη σειρά εμφανίσεών τους η Έλλη Κοκκίνου και ο Λευτέρης Πανταζής στο Barbarella Athens.

Την Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου, στο νέο αθηναϊκό spot έκαναν την πρεμιέρα τους, και πλέον έριξε αυλαία στις 20 Ιανουαρίου 2024 – ήταν άλλωστε για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Το δίδυμο αυτό αγαπήθηκε τρελά από το κοινό της πόλης και κάθε Τετάρτη και Σάββατο παρουσίασε ένα πρόγραμμα που πραγματικά ξεχώρισε και ξεσήκωσε το κοινό της Αθήνας.

Μαζί τους, ο Γιάννης Γρόσης ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με τον καλύτερο τρόπο. Η τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα μετά το φινάλε του σχήματος, χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία αυτή μια από τις πιο απολαυστικές που έχει κάνει, ενώ άφησε να εννοηθεί πως η συνεργασία θα επαναληφθεί μια και «κάτι της λέει ότι θα ξαναβρεθούν».

Παράλληλα, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μισοτελειωμένη».

Η νέα επιτυχία έρχεται από την Panik Records, επίσημα, από την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2024. Τη μουσική της νέας επιτυχίας υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη.Έρχεται σε Πρώτη μετάδοση τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5.

Αναμφίβολα είναι ένα από τα τραγούδια που θα ξεχωρίσουν το επόμενο διάστημα.

Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε με Backstage από τα γυρίσματα του νέου της music video που θα συνοδεύει τη νέα αυτή κυκλοφορία.

Έλλη Κοκκίνου: Backstage από τα γυρίσματα του νέου της music video

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024