211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

CABANA Live Stage: Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο σχήμα Χειμώνας 2024;

CABANA Live Stage: Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο σχήμα Χειμώνας 2024;
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βασίλης Τερλέγκας, Τζένη Κατσίγιαννη, Θοδωρής Σερλής, Μανώλης Κονταρός.

Το νυχτερινό κέντρο «CABANA Live Stage» έχει γίνει η απόλυτη αναφορά για τη διασκέδαση στην Αθήνα, ειδικά στο κέντρο της πόλης. Με εκπληκτικές εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Ζαφείρης Μελάς, η Τζένη Κατσίγιαννη και η Σάσα Μπάστα, το CABANA Live Stage έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν αξέχαστες νυχτερινές εμπειρίες.

Μετά από την αποχώρηση του Μάκη Δημάκη, η δημοφιλές σκηνή είχε μια νέα προσθήκη με την Σάσα Μπάστα. Με την αλλαγή αυτή, το κέντρο συνεχίζει τη μεγάλη επιτυχία, γεμίζοντας κάθε βραδιά με ενέργεια και χαρά.

Καθώς μπαίνουμε στον Χειμώνα του 2024, το CABANA Live Stage ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα νέο σχήμα στην πίστα του. Η πρεμιέρα αυτού του νέου line-up είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024. Οι πρωταγωνιστές αυτής της νέας σύνθεσης είναι ο Βασίλης Τερλέγκας, η αγαπημένη Τζένη Κατσίγιαννη, ο Θοδωρής Σερλής και ο Μανώλης Κονταρός.

Το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο έχει ήδη κάνει γνωστές τις νέες εμφανίσεις μέσω των κοινωνικών μέσων, παρουσιάζοντας τους νέους καλλιτέχνες μέσα από εντυπωσιακές αφίσες. Αυτό που αναμένεται είναι μια ακόμα σεζόν γεμάτη μουσική, χορό και ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης σε ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Με τον ατμοσφαίρα του χειμώνα να φέρνει νέα πνοή ενέργειας και ανανέωσης, το πιο αγαπημένο στέκι υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές σε κάθε επισκέπτη που διασχίζει το κατώφλι του.

Δες παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε το νυχτερινό μαγαζί, παρουσιάζοντας μέσα από τις αφίσες των εμφανίσεων τους νέους του καλλιτέχνες.

CABANA Live Stage: Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο σχήμα Χειμώνας 2024;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024