211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Λιόλιου: Sold out βραδιές στο Ifigeneia Live Basement

Κατερίνα Λιόλιου στο Ifigeneia Live Basement
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Oι μετοχές της τραγουδίστριας έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει πολύ δυναμικά τις χειμερινές της εμφανίσεις η Κατερίνα Λιόλιου. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με τον Πάνο Κιάμο και το Club 22, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανηφόρησε στη συμπρωτεύουσα όπου έκανε την πρεμιέρα της στο IFIGENEIA LIVE BASEMENT το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, το οποίο στεγάζεται στη Βασ. Ηρακλείου 43 Θεσσαλονίκη.

Έκτοτε είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, με ένα δυναμικό πρόγραμμα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνουν ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Άρις Πετράκης, ενώ συμμετέχει και ο Θάνος Λάμπρου.

Κάθε εβδομάδα, στο νυχτερινό κέντρο επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Πολλές φορές, το παρών δίνουν και πολλές επώνυμες παρουσίες. Μια από αυτές και η Άντζελα Δημητρίου η οποία διασκέδασε με το απόλυτα ανεβαστικό πρόγραμμα πριν από λίγες μέρες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δεν έλειψε να ανέβει στη σκηνή όπου ερμήνευσε μερικές μεγάλες του επιτυχίες και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Κατερίνα Λιόλιου: Sold out βραδιές στο Ifigeneia Live Basement

 

Παράλληλα, μια νέα είσοδος έρχεται στην αθηναϊκή διασκέδαση την Άνοιξη 2024. Συγκεκριμένα το νέο στέκι της πόλης θα έχει όνομα LUX Athens και πρωταγωνίστρια στην πίστα του θα είναι η Κατερίνα Λιόλιου, μια τραγουδίστρια της οποίας οι μετοχές έχουν ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια. Αμέσως μετά το τέλος των εμφανίσεών της στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησαν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, η Κατερίνα Λιόλιου θα κατηφορίσει στην Αθήνα και θα εγκαινιάσει τον χώρο του LUX Athens με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Μαρτίου 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024