211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χάρης Κωστόπουλος: Όπως το άφησε παραμένει το καμαρίνι του στο Ten Ten

Χάρης Κωστόπουλος στο Ten Ten
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής εμφανιζόταν μέχρι τα Χριστούγεννα στο Ten Ten Live Stage.

Ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Το Ten Ten Live Stage ήταν το νυχτερινό μαγαζί που τον φιλοξένησε μέχρι και Χριστούγεννα, όταν και ο τραγουδιστής χρειάστηκε να σταματήσει λόγω του προβλήματος υγείας του.

Αντικαταστάθηκε από τον Σώτη Βολάνη, όμως, όλοι θεώρησαν ότι αυτό επρόκειτο να είναι προσωρινό και ότι ο τραγουδιστής θα επέστρεφε και πάλι στην καθημερινότητά του.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, το καμαρίνι του, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε έχει παραμείνει όπως ήταν, με τα ρούχα του και τα αντικείμενά του στη θέση τους.

d23ca6f4-20240123120016_6Z3A9521.webp

Χάρης Κωστόπουλος: Όπως το άφησε παραμένει το καμαρίνι του στο Ten Ten

Ο συνεργάτης του, Αλέξης Πρεβενάς είπε χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι το πώς μπορεί ένας άνθρωπος να έχει ένα πρόβλημα υγείας, δεν το δημοσίευσε, το διαχειρίστηκε με απόλυτη μυστικότητα, εργαζόταν 2 χρόνια σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ήταν μέσα στο γέλιο, τη χαρά, την πλάκα συνέχεια. Ξέραμε ότι το πάλευε τόσο καιρό με απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπρέπεια».

Και συνέχισε: «Φέτος, ο Χάρης κόλλησε μια ίωση από ότι ξέραμε κι εμείς και πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν δύο εβδομάδες εκεί, μιλάγαμε, δεν ξέρω τι πήγε λάθος, αλλά μέσα στις γιορτές δεν είχαμε απάντηση»

O Σώτης Βολάνης και η Εύα Μίλλη είναι οι δύο καλλιτέχνες που αντικατέστησαν τον τραγουδιστή από τις 22 Δεκεμβρίου 2023. Έκτοτε, το νέο πρόγραμμα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τη Νίκαια, όπου και στεγάζεται το νυχτερινό κέντρο.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024