211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Hλίας Βρεττός: Που θα εμφανίζεται τον φετινό χειμώνα;

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε την επόμενη συνεργασία του

Προς το παρόν, θα μπορούμε να τον απολαμβάνουμε για λίγο καιρό ακόμα στο stage του Dames στη Γλυφάδα. Όμως,  Ηλίας Βρεττός έχει ήδη κλείσει την επόμενη συμφωνία του με μεγάλο στέκι της Αθήνας, από όπου θα μπορούμε να τον δούμε και να διασκεδάσουμε με τις ατελείωτες επιτυχίες του. Από τέλη Οκτώβρη, ο τραγουδιστής ανεβηκε  στο stage του Apotheke -και πρώην Wild Rose- στο κέντρο της Αθήνας με την συνεργασία ομως να μην συνεχίζεται για πολύ. Απο τα τέλη Δεκεμβρίου ο Ηλίας Βρεττός θα συνεχίζει στο Camorra Βρεττός

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media, ενώ μάλιστα, ενημέρωσε πως μαζί του τη σκηνή θα μοιράζονται οι Otherview, που θα ολοκληρώνουν το σχήμα με την δική τους ξεχωριστή και νεανική νότα. Καλλιτέχνης και συγκρότημα, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν ένα άρτιο πρόγραμμα που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Το Apotheke στεγάζεται στην καρδιά της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην οδό Πανεπιστημίου, και επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της πόλης με νέο όνομα και νέα σύσταση, μιας και είναι πλήρως ανακαινισμένο για τις ανάγκες του live clubbing που προστάζει η μόδα της διασκέδασης τα τελευταία χρόνια. Και ποια καλύτερη επιλογή θα μπορούσε να κάνει από τον Ηλία Βρεττό και τους Otherview; Σίγουρα, καμία!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024