211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabana Live Stage: Επιστρέφει από 2/2 με νέο πρόγραμμα 2024

Cabana Live Stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με νέο σχήμα επανέρχεται το αγαπημένο στέκι.

Το νυχτερινό κέντρο «Cabana Live Stage» επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο της νυχτερινής διασκέδασης από την 2η Φεβρουαρίου 2024, φέρνοντας ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα για τους λάτρεις της μουσικής και της διασκέδασης.

Μετά από μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες, το Cabana Live Stage επανέρχεται δριμύτερο, φιλοδοξώντας να κατακτήσει ξανά τις καρδιές του κοινού. Με κορυφαίους καλλιτέχνες στο πρόγραμμα, ο χώρος υπόσχεται αξέχαστες νύχτες γεμάτες μουσική και χορό.

Το προηγούμενο πρόγραμμα του Cabana Live Stage μας χάρισε εκπληκτικές εμφανίσεις από τους Ζαφείρη Μελά, Τζένη Κατσίγιαννη και Σάσα Μπάστα. Με τη συμμετοχή τους, το κέντρο έγινε το απόλυτο στέκι της Αθήνας κάθε εβδομάδα, θέτοντας νέα standards στην διασκέδαση.

Για τη νέα σεζόν, το νυχτερινό κέντρο φιλοδοξεί να κατακτήσει νέες κορυφές. Ο Βασίλης Τερλέγκας, η Τζένη Κατσίγιαννη, ο Θοδωρής Σερλής και ο Μανώλης Κονταρός αναλαμβάνουν τον ρόλο των πρωταγωνιστών στο νέο σχήμα, υποσχόμενοι μοναδικές ερμηνείες και ατέλειωτο κέφι.

Το αγαπημένο μαγαζί θα υποδεχθεί το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, προσφέροντας ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και ατελείωτο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε μια σεζόν γεμάτη εντυπωσιακές εμφανίσεις και αξέχαστες στιγμές στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας που επιστρέφει δυναμικά για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερη διασκέδαση και θετική διάθεση!

Cabana Live Stage: Επιστρέφει από 2/2 με νέο πρόγραμμα 2024

𝐂𝐀𝐁𝐀𝐍𝐀 𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐒𝐓𝐀𝐆𝐄…𝐓𝐇𝐄 𝐂𝐎𝐌𝐄 𝐁𝐀𝐂𝐊
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ
ΤΖΕΝΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΕΡΛΗΣ
𝐆𝐔𝐄𝐒𝐓 𝐒𝐓𝐀𝐑 : ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΟΣ
𝐎𝐏𝐄𝐍𝐈𝐍𝐆 𝟐/𝟐

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024