211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Ο αποχαιρετισμός στον Χάρη Κωστόπουλο

Νίκος Βέρτης σε εξώφυλλο δίσκου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Θα είναι πάντα βαθιά μέσα στην καρδιά μου», έγραψε μεταξύ άλλων. 

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά τον θάνατο του τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Την είδηση γνωστοποίησε η οικογένεια του, με κείμενο που ανάρτησαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. O Νίκος Βέρτης είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες εκείνους που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον τραγουδιστή με μία ανάρτηση στο Ιnstagram δείχνοντας την εκτίμηση που έτρεφε για εκείνον.

Νίκος Βέρτης: Ο αποχαιρετισμός στον Χάρη Κωστόπουλο

«Ο Χάρης Κωστοπουλος θα είναι πάντα βαθιά μέσα στην καρδια μου .. Ηταν από τους ανθρώπους που με παρότρυναν να φύγω από την Ολλανδία και να δοκιμάσω την τύχη μου στην Ελλάδα πριν από 25 χρόνια .. Δυστυχώς έφυγε νεότατος .. θα τραγουδάμε τις μεγάλες επιτυχίες που τραγουδισε όπως και άλλες τόσες μεγαλύτερες που έγραψε ως γνήσιος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και ως πρότυπο πολλών μουσικών.. Καλό ταξίδι Χάρη μου ..»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)

Το αγαπημένο τραγουδιστή τον χειμώνα 2024 βλέπουμε σε εμφανίσεις στο YTON the Music Show. Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 και οι εμφανίσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Πλέον το σχήμα μετρά δύο μήνες επιτυχίας και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας, κάνοντας τον οικοδεσπότη του σχήματος, πρωταγωνιστή της Αθηναϊκής διασκέδασης ακόμα μια σεζόν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024