211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Athens Stage: Επιστρέφει με ανανεωμένο σχήμα το Σάββατο 27/1

Αλέκος Ζαζόπουλος σε αφίσα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα σειρά εμφανίσεων έρχεται στην Αθήνα.

Στις 13 Ιανουαρίου 2024 έκλεισε ένας κύκλος απόλυτης διασκέδασης στο Athens Stage. Παράλληλα, όμως, από το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024, ένας άλλος κύκλος ετοιμάζεται να ανοίξει με το νέο, ανανεωμένο σχήμα του νυχτερινού κέντρου να έρχεται στην πίστα του.

Συγκεκριμένα, Ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο Στάθης Ξένος και η Εβίτα Σερέτη θα ενώσουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας.

Το Athens Stage, που βρίσκεται στην περιοχή των 3 γεφυρών, στην οδό Λιοσίων, έχει φιλοξενήσει κατά το παρελθόν μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου με μεγάλη επιτυχία.

Μετά από τον χειμώνα του 2022, όπου η Γωγώ Τσαμπά ήταν στο τιμόνι, η σκυτάλη πήραν ο Στάθης Ξένος και ο Θοδωρής Βερλής, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Φέτος, όμως, ο Στάθης Ξένος είναι ο οικοδεσπότης του κέντρου για μια ακόμα σεζόν, έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Εβίτα Σερέτη.

Ο Στάθης Ξένος, ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές του λαϊκού τραγουδιού. Πλέον το σχήμα ανανεώνεται με την προσθήκη του Αλέκου Ζαζόπουλου!

Athens Stage: Επιστρέφει με ανανεωμένο σχήμα το Σάββατο 27/1

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024