211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Mια ιδιαίτερη βραδιά στις 14 Φλεβάρη στο «Hotel Ερμού»

Άννα Βίσση στο «Hotel Ερμού»
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Άννα Βίσση, μια από τις πιο αγαπημένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, επιστρέφει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο «Hotel Ερμού» με μια φαντασμαγορική πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου. Παρά την καθυστέρηση ενός εβδομάδας λόγω τεχνικών προβλημάτων, η Άννα Βίσση έκανε την επίσημη έναρξη της σεζόν με ενθουσιασμό και ενέργεια.

Φέτος, το κέντρο μεταφέρθηκε στη νέα του τοποθεσία στην οδό Πειραιώς 130, υπόσχοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερη διασκέδαση, χωρητικότητα και μαγεία στις νύχτες της Αθήνας.

Οι λάτρεις της μουσικής της απόλυτης Ελληνίδας σταρ θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο εκεί, συντροφιά με εκείνη. Η ίδια, μαζί με την ταλαντούχα μπάντα της, χαρπίζει ένα ταξίδι μουσικής και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα.

Μια ιδιαίτερη βραδιά

Την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει μια πολύ ξεχωριστή βραδιά με τίτλο «Αυτή Τη Φορά…». Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την υποστήριξη των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, μια πρωτοβουλία που η ίδια υποστηρίζει ενεργά.

Η βραδιά ξεκινά στις 22:00 και υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όσους θα την παρακολουθήσουν. Η Άννα Βίσση, με τη φωνή της και την ενέργειά της, ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο επιτυχίες και καλή μουσική.

Άννα Βίσση: Μια ιδιαίτερη βραδιά στις 14 Φλεβάρη στο «Hotel Ερμού»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024