211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: στο 8ο Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9

Γιάννης Πλούταρχος: στο 8ο Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, η αφίσα της εκδήλωσης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε και πού θα δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη;

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, θα είναι ο πρωταγωνιστής στο πρώτο Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» της χρονιάς, χαρίζοντάς μας αγαπημένες ερμηνείες των μεγαλύτερων επιτυχιών του, αλλά κι ένα special αφιέρωμα στη στιχουργό, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Όλα αυτά θα συμβούν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 στα Village Cinemas στο The Mall Athens σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με λαμπερή οικοδέσποινα και ραδιοφωνική παραγωγό, Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Η βραδιά θα κορυφωθεί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο της σπουδαίας Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μέσα από τις μεγάλες της επιτυχίες όπως το «Όνειρο Απατηλό».

Σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση, θα συνοδεύσουν τον ερμηνευτή, η κόρη του Κατερίνα και η ηθοποιός Ασημένια Βουλιώτη, γνωστή σε όλους μας από τη συγκλονιστική ερμηνεία της ως «Δεσποινιώ» στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1+ «Ψυχοκόρες». Μαζί με τις καλεσμένες του, θα  συγκινήσουν το κοινό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, ενώνοντας τις φωνές τους σε μια τιμητική ωδή στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και τις, ανεξίτηλες στο χρόνο, δημιουργίες της.

Γιάννης Πλούταρχος: στο 8ο Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9

Παράλληλα,  τον τραγουδιστή είδαμε την περασμένη σεζόν στον χώρο του Fever μαζί με την Πάολαενός από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ένα ιδιαίτερο δίδυμο στη διασκέδαση που έκλεψε τις εντυπώσεις κάθε εβδομάδα, ενώ αναμένουμε τα επόμενα βήματά του σε κάποια από τις πίστες της πόλης της Αθήνας. Λέγεται ότι θα ανέβει σύντομα στη σκηνή του Αnodos Live Stage μαζί με την Πέγκυ Ζήνα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024