211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Vogue Club: Ακυρώνονται οι εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας – Γιατί;

ζευγαρα και ιακωβιδης στην πιστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ιακωβίδης και Ζευγαρά δε θα ανέβουν στη σκηνή του.

Μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο Fantasia, Λένα Ζευγαρά και Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν την πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club, και έκτοτε είναι κοντά στο κοινό με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πλέον έκλεισαν αισίως δύο μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων που έχουν ξεσηκώσει το κοινό. Παράλληλα, στο Fantasiaβλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο. Για ακόμα μια χειμερινή σεζόν ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στη συγκεκριμένη πίστα και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Ωστόσο, για αυτή την εβδομάδα οι εμφανίσεις του σχήματος ακυρώνονται. Ο λόγος; Ο ηγέτης του σχήματος αρρώστησε. Το νυχτερινό κέντρο μέσα από ένα story έκανε γνωστό ότι δεν θα γίνουν εμφανίσεις αυτό το διήμερο αναφέροντας: «Λόγω ίωσης που ταλαιπωρεί τον Πέτρο Ιακωβίδη, το Vogue Club θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιανουαρίου. Ζητούμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση, την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί».

 

Vogue Club: Ακυρώνονται οι εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας – Γιατί;

Vogue Club: Ακυρώνονται οι εμφανίσεις αυτής της εβδομάδας - Γιατί;

 

Οι δύο καλλιτέχνες είναι από τα πιο δυνατά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια και φυσικά η συνύπαρξή τους αυτή επί σκηνής έχει ξεχωρίσει και φέτος πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση. Πέρσι το φθινόπωρο, απολαύσαμε στην πίστα του τον μοναδικό Νίκο Οικονομόπουλο. Τη φετινή σεζόν, το Vogue Club στη Θεσσαλονίκη επέστρεψαν με ένα πρόγραμμα που έχει ξεσηκώσει για τα καλά, και πρωταγωνιστές του τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Λένα Ζευγαρά, οι οποίοι όταν ολοκλήρωσαν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο Fantasia ανηφόρησαν προς Θεσσαλονίκη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024