211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nox Athens: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διασκέδασε με Μαρινέλλα

Μαρινέλλα, Μητσοτάκης και Μαρέβα μαζί
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις του Πρωθυπουργού.

Μια σπάνια βραδινή έξοδο έκαναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, καθώς βρέθηκαν στο  Νox Athens στο οποίο εμφανίζεται η Μαρινέλλα, με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι απόλαυσε το πρόγραμμα με πρωταγωνίστρια τη Μαρινέλλα, την Μπέττυ Μαγγίρα, στο νυχτερινό στέκι όπου εμφανίζονται κάθε Τετάρτη βράδυ.

Το ζευγάρι προτίμησε να καθίσει σε ένα από τα πιο πίσω τραπέζια του μαγαζιού, ενώ κατά τη βραδινή τους έξοδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφιέρωσε στη σύζυγό του το ερωτικό τραγούδι «Καμιά φορά» που ερμήνευσε ζωντανά η οικοδέσποινα.

Το πρωί της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε και μια σχετική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, απολαμβάνουμε ένα από τα πιο hot μουσικά σχήματα του φετινού χειμώνα, με πρωταγωνιστές τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα.

Ένα άκρως δυναμικό δίδυμο που βρίσκεται αναμφίβολα στις τοπ προτιμήσεις του κοινού στη διασκέδαση της Αθήνας.

Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα στα τέλη Οκτώβρη για μια μοναδική χειμερινή σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πλέον, ολοκληρώνονται σχεδόν τρεις μήνες επιτυχίας για το σχήμα ενώ η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική. Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τον χειμώνα 2024.

Nox Athens: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διασκέδασε με Μαρινέλλα

Ο πρωθυπουργός σε μια από τις εξαιρετικά σπάνιες εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα, επέλεξε το συγκεκριμένο αγαπημένο στέκι δείχνοντας την εκτίμησή του προς τη μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια και το τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Και φυσικά δεν είναι ο μόνος.

Την περασμένη εβδομάδα, με το ίδιο πρόγραμμα στο Nox Athens διασκέδασε τόσο ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, όσο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη νέα του σύντροφο, που είδαμε για πρώτη φορά μαζί του δημόσια.

Πλέον, η συνέχεια για το συγκεκριμένο σχήμα αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακή και περιμένουμε τους επόμενους διάσημους που θα διασκεδάσουν εκεί.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024