211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Cabaret Athens: Η διάσημη τραγουδίστρια που διασκέδασε με Απέργη

μαλου και απεργης στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχίας για το νυχτερινό κέντρο.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, Cabaret Athens και Νίκος Απέργης συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που ξέρει πώς να ξεσηκώνει το κοινό όσο ελάχιστοι, επέστρεψε στην εν λόγω σκηνή από το Σάββατο – εδώ θα βρεις όλα τα νυχτερινά σχήματα του Σαββάτου –  7 Οκτωβρίου 2023, ημερομηνία που έγινε  η πρεμιέρα του, και παρουσιάζει μια μοναδική σεζόν έχοντας στο πλευρό του τη Μαλού Κυριακοπούλου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, με ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Μαζί τους το πρόγραμμα ολοκληρώνουν, δίνοντας τη δική τους δυναμική νότα ο Mc Daddy, η Elena Papapanagiotou και η Μarina Kiriazopoulou. 

Οι πέντε καλλιτέχνες, με τον άκρως νεανικό αέρα και διάθεση, ανεβαίνουν όλοι μαζί στη σκηνή του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου των βορείων προαστίων και θα μας χαρίσουν έναν ανεπανάληπτο χειμώνα.

Το δημοφιλές πρόγραμμα μετρά πλέον τρεις μήνες επιτυχίας και φυσικά ήταν κοντά στο κοινό της Αθήνας και αυτές τις γιορτές, όντας από τους πρωταγωνιστές. Παράλληλα, κάθε εβδομάδα επώνυμοι διασκεδάζουν με αυτό. Πρόσφατα με το πρόγραμμα διασκέδασε η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον οικοδεσπότη. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς πήρε και το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές επιτυχίες της.

Cabaret Athens: Η διάσημη τραγουδίστρια που διασκέδασε με Απέργη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024