211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Το νέο βίντεο στο θερμοκήπιό του

Σάκης Ρουβάς: στιγμές από βίντεο στο θερμοκήπιό του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα.

Μια ακόμα νέα ανάρτηση στα social media, έκανε ο Σάκης Ρουβάς, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024. Ο διάσημος καλλιτέχνης, έτσι κι αλλιώς, είναι πολύ ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, όπου μοιράζεται με τους ακολούθους του στιγμές από την καθημερινότητα και την οικογένειά του.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, μαζί με τα παιδιά τους έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από την πόλη και συγκεκριμένα στον, Νέο Βουτζά, όπου μάλιστα έχουν θερμοκήπιο και μποστάνι όπου καλλιεργούν τα δικά τους οπωροκηπευτικά.

Έτσι λοιπόν ο τραγουδιστής, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ένα χιουμοριστικό βίντεο όπου μαζεύει τα φρέσκα λαχανικά του. Μάλιστα ακούγεται να λέει: «Βγάζω πάγκο, ψάχνω χέρια. Ο μανάβης μου θα κάνει μαύρα μάτια να με ξαναδεί παιδιά».

«Όταν ο μανάβης σου θα κάνει καιρό να σε δει!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.

Σάκης Ρουβάς: Το νέο βίντεο στο θερμοκήπιό του

@sakisrouvas

🍅🥬Όταν ο μανάβης σου θα κάνει καιρό να σε δει! #sakisrouvas #freshvegetables #homegardering

♬ original sound – Sakis Rouvas

Παράλληλα, ο τραγουδιστής και ο Χρήστος Μάστορας, δηλαδή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος  Μelisses, πρόσφατα έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» στο οποίο και κάνουν εμφανίσεις για τη φετινή σεζόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Οι δύο τραγουδιστές ανεβάζουν το κέφι στην Αθήνα με το μοναδικό τους πρόγραμμα και αναδεικνύουν και πάλι το νυχτερινό κέντρο σε ένα από τα κορυφαία του χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024