211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Barbarella Live Party: Πότε κάνουν φινάλε Σχοινάς – Ρόκκος;

Barbarella Live Party, αφισα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων φτάνει στο τέλος της.

Διονύσης Σχοινάς και Στέλιος Ρόκκος ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσίασαν μία νέα συνεργασία που έκλεψε τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, οι δύο τραγουδιστές έκαναν την πρεμιέρα τους στη σκηνή του Barbarella Live Party την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023.

Μαζί τους η Ματίνα Ζάρα, ενώ συμμετέχει η Έλενα Παναγιωτίδου που ολοκληρώνει το πρόγραμμα με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Το μοναδικό αυτό πρόγραμμα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε στη συμπρωτεύουσα κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ωστόσο, πλέον, σχεδόν τρεις μήνες μετά, το σχήμα θα κάνει το μεγάλο φινάλε του, μιας και όπως ενημέρωσε το νυχτερινό κέντρο μέσω του Instagram η τελευταία βραδιά θα είναι στις 13 Ιανουαρίου 2024.

Τον περασμένο χειμώνα τον Ρόκκο απολαύσαμε σε μία σειρά εμφανίσεων στην Πύλη Αξιού μαζί με τη Λένα Ζευγαρά, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς ολοκλήρωσε τη σειρά εμφανίσεών του Box Athens. Μέχρι να δούμε αυτό το νέο σχήμα στην Αθήνα (αν συμβεί αυτό) δες τα μπουζούκια της Αθήνας και αναλυτικά αυτή τη στιγμή ποια είναι τα Μπουζουκια Αθηνας που είναι ανοιχτά.

Barbarella Live Party: Πότε κάνουν φινάλε Σχοινάς – Ρόκκος;

Barbarella Live Party: Πότε κάνουν φινάλε Σχοινάς - Ρόκκος;
Barbarella Live Party: Πότε κάνουν φινάλε Σχοινάς – Ρόκκος;

Παράλληλα, τραγικές στιγμές πέρασε ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς ο αδερφός του, Νίκος Ρόκκος πνίγηκε στη θάλασσα όπου είχε πάει για ψαροντούφεκο, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής έχει χάσει και τα δύο του αδέρφια. Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος λάτρευε τη θάλασσα και «έφυγε» μέσα σε αυτή.

Η τελευταία ανάρτηση του Νίκου Ρόκκου στα social media, είχε γίνει την Δευτέρα 18/12, όπου είχε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της βάρκας του, την οποία ετοίμαζε να ρίξει στο νερό για να βγει για ψάρεμα, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας είχε γράψει: «Έτοιμος».

Έτσι το πρόγραμμα είχε διακοπεί στο νυχτερινό κέντρο και θα επιστρέψει για μια τελευταία βραδιά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024