211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Αλκαίος: Θα κυκλοφορήσει ένα νέο, επετειακό άλμπουμ

Γιώργος Αλκαίος τραγουδάει στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι αποκάλυψε ο ίδιος. 

Και με επίσημο τρόπο ο  Γιώργος Αλκαίος επανήλθε στην πρώτη γραμμή της μουσικής σκηνής με μια νέα σειρά εμφανίσεων τον χειμώνα του 2024 στο διάσημο μαγαζί Αυτοκίνηση 4711, του θρυλικού μέρους που έχει φιλοξενήσει τον καλλιτέχνη στο παρελθόν.

Στο πλευρό του βρίσκεται η Έλντα Πανοπούλου, με την οποία έχει ήδη συνεργαστεί επιτυχώς πριν από αρκετά χρόνια, δημιουργώντας έτσι ένα δυναμικό ντουέτο που μας κάνει να ανυπομονούμε να επιστρέψει στη σκηνή. Η πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου, προσφέροντας ένα νέο θέαμα στη νυχτερινή Αθήνα, με περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Με αφορμή αυτές τις εμφανίσεις, ο αγαπημένος καλλιτέχνης παραχώρησε μια εκ βάθους συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Τον ρώτησαν για τις πρόσφατες δηλώσεις του πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου, σχετικά με το ντουέτο με την Έλντα Πανοπούλου, ενώ αποκάλυψε επίσης τα σχέδιά του για τον επόμενο δίσκο του.

Όσα είπε ο Γιώργος Αλκαίος

Λύθηκε η παρεξήγηση με τον μπαμπά σας Γιάννη Βασιλείου και τα όσα δήλωσε πρόσφατα ότι το σχήμα σας με την Έλντα Πανοπούλου δεν θα έχει επιτυχία;

Δεν υπήρξε παρεξήγηση, απλώς ο πατέρας μου είπε τη γνώμη του. Δεν τρέχει κάτι. Δεν τσαντίστηκα, ούτε στεναχωρήθηκα με όσα δήλωσε. Αυτό ήθελε να πει, αυτό είπε.

Απλά το είπε δημόσια…

Έλα μου ντε. Αν δεν το είχε πει δημόσια δεν θα μιλάγαμε τώρα γι’ αυτό.

Δισκογραφικά τι να περιμένουμε από εσάς;

Τώρα ξεκινάμε μια άλλη περιπέτεια πολύ ωραία. Θα ανοίξω λίγο το έθνικ παραπάνω. Θα συνεργαστώ ξανά με την Εύη Δρούτσα, τον Κωνσταντίνο Παντζή και με πολλούς ακόμη με τους οποίους είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και ξέρουν την τρέλα μου. Έχω ένα πλάνο, το οποίο δεν θέλω να το προδώσω και περιλαμβάνει πολλά πράγματα. Θα κυκλοφορήσω και ένα άλμπουμ μετά από 14 χρόνια, το οποίο θα είναι επετειακό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024